Het domein Montreal is gelegen in de Duivenstraat te Mechelen, een zijstraat van de Liersesteenweg. Aan het hotel-restaurant ligt een 3,5 hectare grote prachtige visvijver. Op deze romantische vijver kan je prachtige vismomenten beleven met mooie en verrassende vangsten. De hengelclub Montreal bestaat reeds sedert 1955. Indien U zich als lid aansluit bij de hengelclub kan men zowel recreatief als aan wedstrijden meedoen. Er wordt gevist vanop comfortabele houten vissteigers, die verschillende meters uit elkaar liggen zodat iedere visser een ruim gebied kan bevissen. De wedstrijden gaan door op zaterdag van 10 tot 12 uur en van 13h30 tot 17h. U kan eventueel ook nog mee vissen vanaf de namiddag. Je moet je dan wel telefonisch inschrijven voor 8u30. De prijsuitreiking gaat door in het lokaal ongeveer 1,5  uur na de wedstrijd. Er gaan koppelwedstrijden, open wedstrijden en clubwedstrijden door op zaterdagen.  Op bepaalde woensdagen gaan er ook wedstrijden door. Karper-avond- en nachtwedstrijden worden ook georganiseerd. Hiervoor kan je de kalender raadplegen. Dus voor iedereen wel wat. Wie minder interesse heeft in wedstrijden kan eveneens gans het jaar alle dagen komen recreatief vissen. Op roofvis vissen kan je tijdens de maanden oktober, november, december en januari. Het visbestand bestaat uit verschillende soorten vis: brasem, karper, voorn, zeelt, winde, paling, baars, snoek, snoekbaars, kolblei, post. Aan het gezellig clubhuis "Cabane" met zonneterras kan je na de wedstrijden gezellig iets drinken. Op wedstrijddagen wordt er eten voorzien voor de aanwezige vissers op de middag aan een democratische prijs.

- Lidgeld bedraagt 80 euro voor het ganse kalenderjaar.(Nieuwe leden dienen zich aan te melden en voor te stellen aan de voorzitter  op zaterdagen tussen 17h30 en 19h30. Na goedkeuring kan je je lid maken.

-Jeugd tot het jaar dat je 16 wordt en 80-plussers 40 euro (Let op: jeugd met lidkaart nachtvissen eveneens 80 euro en -18 jaar alleen nachtvissen onder begeleiding van een meerderjarig familielid). Document te ondertekenen door de ouders tijdens aanvraag lidkaart.Je moet zich aanbieden met één van de ouders op zaterdagen aan de vijver om het document te ondertekenen)

Dagkaarten zijn ook te verkrijgen met een maximum van één maal per jaar. (Dagkaart 10 euro - karpervissen 20 euro). Als u zich dan nog lid maakt met een jaarkaart wordt de dagprijs in mindering gebracht van uw lidgeld. Deze kaarten gelden van zonsopgang tot zonsondergang. Voor het nachtvissen dien je in het bezit te zijn van een jaarkaart. Eveneens aanvragen op zaterdagen na voorstelling zoals hierboven vermeld)

U kan ook het reglement nalezen op deze website. Wie lid wordt of éénmalig komt vissen gaat akkoord met de inhoud en dient deze na te leven. Deze wordt zeer strikt toegepast. Bij overtreding wordt het lid die de overtreding begaat geschorst met onmiddelijke ingang en met het risico te worden geschrapt van de ledenlijst.

Hoe lid worden? Betalen op rekeningnummer of in contanten na goedkeuring van de voorzitter.(zoals hierboven vermeld). Rekeningnummer op aanvraag te verkrijgen.

Voor meer inlichtingen kan u terecht bij de leden van het bestuur of de voorzitter.

Gelieve ons dan ook Uw gegevens te bezorgen. Als mededeling uw gegevens (naam, adres en tel.) en de datum dat je komt vissen.(dagkaarten maximum één maal per jaar per persoon)

https://montrealvissers.webnode.be/

mailadres:montrealvissers@hotmail.com

Hengelclub Montreal
Duivenstraat 56 2800 Mechelen